Cookie Consent by Privacy Policies Generator

Parerile clientilor

Tom Johnson

CodeCanyon


Aveam nevoie de instalatii pentru detectia si combaterea unui potential incendiu, pentru a putea functiona ca o companie serioasa care are grija de toti angajatii care lucreaza pentru ea. Dupa ce am respins 2-3 oferte care au fost fie oferite de firma neprofesioniste, fie la tarife foarte ridicate, am gasit in mediul online firma de instalatii SSK, care ne-a comunicat o oferta avantajoasa, ideala pentru preferintele noastre si bugetul pe care eram dispusi sa il investim. Acum suntem pe deplin multumiti de instalatiile de detectie si stingere a incendiilor pe care le avem montate, iar SSK va fi intotdeauna recomandarea pe care o vom oferi celor care cauta o echipa serioasa si competenta.

Joan Avina

Themeforest


Instalatiile de securitate s-au dovedit mereu o problema pentru noi, deoarece in cadrul firmei noastre nu s-a pus niciodata accentul pe niste sisteme profesioniste. Dupa ce am fost victemele unei spargeri, am hotarat ca trebuie sa schimbam ceva, iar schimbarea s-a produs cu SSK si instalatiile sistemelor de securitate complete care era disponibile pe site-ul lor. Am instalat camere de supraveghere si alarme, si am adaugat si instalatii de detectie si stingere aincendiilor, pentru a fi in siguranta in orice moment. Preturile aufost mult mai avantajoase decat ale altor firme de instalatii din Bucuresti si am avut o relatie profesionala foarte buna cu echipa SSK. Va multumim!

John Doe

Muffin Group


Compania noastra a apelat prima oara la firma de instalatii SSK pentru o serie de reparatii ale instalatiei electrice, care ne paraliza intrega zi de munca prin problemele pe care ni le facea. Caderile de tensiune si fluxul de curent electric fluctuant au ramas de domeniul trecutului, pentru ca SSK ne-a trimis o echipa de specialisti, competenti si profesionisti, care au rezolvat problema in doar 2 zile, desi alte companii ne-au sugerat sa ne mutam pentru cel putin o saptamana, pana urma sa fie gata reparatiile. Vom apela la SSK de fiecare data cand avem o problema cu instalatia noastre electrica!

Gordon Dale

Muffin Group


Am avut foarte des surprize neplacute cu persoane straine care au intrat in incinta companiei noastre si am decis intr-un final sa restrictionam accesul persoanelor neautorizate. Astfel, ne-am gandit la modul in carene-ar putea ajuta un sistem de control al accesului, insa am realizat ca bugetul nostru nu acoperea si componenta tehnica si serviciile de instalare. Am descoperit, insa, prin intermediul unei recomandari, firma de instalatii SSK, care ne-a oferit cel mai bun pret pentru operatia de instalare a sistemului de control al accesului pe care l-am gasit pe piata. Instalatia a fost un succes, fiind executata de profesionisti intr-un timp record, iar compania noastra beneficiaza, acum, de un sistem cu adevarat performant de limitare a accesului.

Adaugati un comentariu nou

** Comentariul dumneavoastra va fi moderat de catre administrator

Trimite-ne un mesaj

Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.